top of page
_GL15316.jpg

OM LENITA

Efter många år i ambulanssjukvården antog jag utmaningen att bli områdeschef inom Vård och omsorg, Vetlanda kommun. I min nya roll som chef upptäckte jag att jag snabbt hade god nytta av min erfarenheter från ambulanssjukvården, där man dagligen var tvungen att fatta övervägande beslut samt mod att våga agera.

Som ny chef mötte jag personalgrupper som hade haft många chefsbyten, där fanns en trötthet och uppgivenhet. Medarbetarna hade tappat mycket av arbetsglädjen och man levde med ett "suckande". En av mina egenskaper är att vara problemlösare vilket ledde till att jag blev inspirerad att göra något åt situationen. Mitt stora intresset för arbetsglädje, ledarskap, inställning och motivation föddes.

Efter några år som chef i kommunen har jag nu startat ett eget företag som chefskonsult. Behovet av interimchef, chefsstöd och grupputveckling är stort. Jag har mycket fokus på arbetsglädje och tror att man med den rätta inställningen och motivationen kan skapa både stora och små förändringar.

Mina främsta egenskaper är att jag är en obotlig optimist som är fast övertygad om att det mesta kan alltid bli bättre. Jag är driven, ambitiös, problemlösare, spontan och glad. Jag tror att när människor blir positivt sedda och bekräftade så kan många små underverk ske, i privatlivet likväl som i arbetslivet. En ledarens främsta uppgift är att få andra till att växa och utveckla sin potential. 

Vill ni veta mer om mig så ta gärna kontakt. 

installningmotivation@gmail.com

073-8170626

RELAVANTA LÄNKAR

Podd Vänliga Hälsningar Vetlanda

Värme och stolthet på kommunens bästa boende.

Österäng6.jpg
bottom of page